Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal

Shoppingvagn - Scala trappsteg

  • 1 399 kr

Superpraktisk shoppingvagn som kan "gå" i trappor. Lastvikt 40 kilo. Höjd 106 cm. Hjulen är 13 cm. Färgen är svart med vita prickar på locket Andersen Shop

Produkten är slut i lager :(
Dela

Superpraktisk shoppingvagn som kan "gå" i trappor. Lastvikt 40 kilo. Höjd 106 cm. Hjulen är 13 cm. Färgen är svart med vita prickar på locket 

Andersen Shoppingvagn Scala Trappgående Malit är en shoppingvagn eller Dramaten, som det också kallas, främst avsedd för den som måste dra sin vagn i trappor vid varje användning. De tre hjulen hjälper till att dra shoppingvagnen över kanterna utan att större ansträngning behövs.

Andersens chassi Trappgående har en kapacitet att bära upp till 40 kg i last. Handtaget är fällbart vilket gör den mer kompakt för exempelvis transport och bärande.

Andersen säck Malit är stilren säck i två färger. Säcken är vattenresistent och kan fyllas med 45 liter. Den är utrustad med både sidofack och ett isolerat kylfack. Säcken är lätt att ta av och på shoppingvagnen.

Andersen Shoppingvagn Trappgående Malit är en trogen följeslagare och dess gedigna konstruktion möjliggör år av användning. Detta gör shoppingvagnen till en bra investering. Andersen lämnar även 3 års fabriksgaranti på sina produkter.